Η εταιρία

Home Η εταιρία

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ

Αναπτυξιακή εταιρία Συμβούλων Επενδύσεων, Πιστοποιήσεων και Περιβάλλοντος

Ο προσωπικός σας σύμβουλος σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο πληροφοριών.

Oikonomotexniki 4

Η ΟικοΝομοΤεχνική, είναι Αναπτυξιακή εταιρία Συμβούλων Επενδύσεων, Πιστοποιήσεων και Περιβάλλοντος, λειτουργεί πλέον της 30ετίας και προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύτατο και ολοκληρωμένο φάσμα αξιόπιστων επιχειρηματικών λύσεων, με αποτέλεσμα να καλύπτει κάθε ανάγκη τους, για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους και την επίτευξη οικονομικής ανάπτυξης και βιωσιμότητας.

Σήμερα κατέχει πρωταγωνιστική θέση με δύο γραφεία στους νομούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης και σημαντική παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της ΟικοΝομοΤεχνικής διακρίνονται κυρίως σε τρείς πυλώνες δράσης, Συμβουλευτική Επενδύσεων, Πιστοποιήσεων και Περιβάλλοντος οι οποίοι συνδυάζονται και προσαρμόζονται κατάλληλα στις διαφοροποιημένες απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Οικονομοτεχνικής είναι η ομάδα των συνεργατών της, η οποία διαθέτει σταθερή μέσα στο χρόνο έφεση για το αντικείμενο αλλά και την κατάλληλη εξειδίκευση, που σε συνδυασμό με την αρτιότητα των μέσων έχει σαν συνέπεια να εξασφαλίζεται η παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικότητας, γεγονός που αντανακλά την πελατοκεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης.

Η υψηλή τεχνογνωσία, η εξατομικευμένη διαχείριση των επιχειρησιακών αναγκών των πελατών της και η επιτυχής υλοποίηση πλήθους έργων, εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Ο τομέας αναπτυξιακών προγραμμάτων συνδράμει στη παροχή των μέσων στους πελάτες της, για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω των επιδοτήσεων των αναπτυξιακών προγραμμάτων του ΠΑΑ, του ΕΣΠΑ , του Αναπτυξιακού Νόμου κ.α.

Ο τομέας πιστοποιήσεων σκοπό έχει να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες στους πελάτες της, ώστε να εναρμονιστούν με τη Νομοθεσία, να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και να προσφέρουν στο Περιβάλλον και τη Πράσινη Ανάπτυξη.

Το Τμήμα Επενδύσεων και Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων της ΟικοΝομοΤεχνικής, αναλαμβάνει μεγάλο αριθμό επενδυτικών έργων που εντάσσονται σε διάφορα προγράμματα επιδότησης. Τα έργα αυτά εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα. Από το 1986 και έως σήμερα έχοντας τεκμηριώσει την οργανωτική ανάπτυξη προς Ιδιωτικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς, συμμετέχει σε μεγάλο αριθμό έργων διευρύνοντας συνεχώς το πελατολόγιό της.

Οι υπηρεσίες ΟικοΝομοΤεχνικής είναι πιστοποιημένες βάσει του προτύπου ISO 9001, καθώς και του ISO 27001, που εφαρμόζουμε. Η επίδοσή της αξιολογείται και προσμετράται μέσω του ISO 9001, καθώς και μέσα από την επιτυχία των πελατών της.

Το Τμήμα συστημάτων πιστοποίησης, Διαχειριστικής επάρκειας και Βελτίωσης Απόδοσης επενδύει στον χώρο της ποιότητας, πιστοποιώντας το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της ΟικοΝομοΤεχνικής κατά ISO 9001, επενδύει επίσης στην ασφάλεια των πληροφοριών, μέσω του ISO 27001 καθώς και στην περιβαλλοντική μέριμνα, μέσω του ISO 14001 που εφαρμόζει. Ταυτόχρονα, υλοποιεί πλήθος εξειδικευμένων έργων, πιστοποιήσεων προς διάφορες επιχειρήσεις καθώς και στο Δημόσιο, (Δείτε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ).

Η ιστορία μας

Blank Image
Oikonomotexniki 1

1986 - Ίδρυση της εταιρίας

Από το 1986 έως και σήμερα η κυρία Μπαλλή Κυριακή διατηρεί την Αναπτυξιακή εταιρία  ΟικοΝομοΤεχνική με γραφεία στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη και συνεργαζόμενα σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Blank Image
Dimosioi Foreis

2004 - Παροχή υπηρεσιών προς Δημόσιους Φορείς

Το 2004 δημιουργεί έναν νέο τομέα παροχής υπηρεσιών προς Δημόσιους Φορείς με νέα τμήματα και ταυτόχρονα υλοποιώντας τα πρώτα δημόσια έργα, πάντοτε στην ίδια μεθοδολογία εφαρμογής της επιχειρηματικότητας των έργων.

Blank Image
Periballontikos Sxediasmos

2005 - Τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης

Το 2005 η ΟικοΝομοΤεχνική δημιουργεί το νέο Τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και εισέρχεται στον χώρο του Περιβάλλοντος και των Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας.

Blank Image
Oikonomotexniki Thessaloniki 3

2006 - Άνοιγμα γραφείου στην Θεσσαλονίκη

Δημιουργία γραφείου στην Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας από την Βόρειο Ελλάδα.

Blank Image
Consumer 2

2009 - ΟικοΝομοΤεχνική Academy

Το 2009 δημιουργεί την ΟικοΝομοΤεχνική Academy με έμφαση στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε ιδιώτες κυρίως στον πρωτογενή τομέα, σε εργαλεία και μεθοδολογίες ποιότητας αγροτικών προϊόντων , προστασίας περιβάλλοντος, καινοτομίας, στρατηγικού σχεδιασμού.

Blank Image
Company4 2

2011 - DB SYSTEMS

Το 2011 η ΟικοΝομοΤεχνική επεκτείνεται, δημιουργώντας άλλη μια ταχέως αναπτυσσόμενη δραστηριότητα με το διακριτικό τίτλο DB SYSTEMS, που δραστηριοποιείται στη μελέτη, εφαρμογή, υποστήριξη ηλεκτρονικών & υπολογιστικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας όπως την μελέτη  προμήθεια, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών Πληροφορικής, Συστημάτων Ασφαλείας, Δορυφορικών & Επίγειων συστημάτων,  Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου – Φωτισμού & Εικόνας, δημιουργία Επαγγελματικών Ιστοσελίδων και  e-shop.

Blank Image
Opekepe

2016 - Πιστοποιημένος Φορέας Α, πύλη ΟΠΕΚΕΠΕ

Η  ΟικοΝομοΤεχνική από το 2016, είναι Πιστοποιημένος Φορέας Α, πύλη ΟΠΕΚΕΠΕ, για τα έτη 2015-2020. Επεκτάθηκαν οι δραστηριότητες της σε ένα ακόμα σημαντικότατο κομμάτι του πρωτογενούς τομέα με την ίδια συνέπεια και επιτυχία, που την διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν βρήκατε αυτό που θέλατε; Έχετε απορίες;

Αφήστε μας μήνυμα ή στείλτε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.

(+30) 23730 25020