Μπαλλή Κυριακή

Home Η εταιρία Μπαλλή Κυριακή – Βιογραφικό

Ballh Kyriaki

Η Μπαλλή Κυριακή από το έτος 1986 έως και σήμερα, διατηρεί την εταιρία ΟικοΝομοΤεχνική Μπαλλή Κυριακή, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Η εταιρία είναι Αναπτυξιακή, με γραφεία στη Χαλκιδική, από το 1986, και στη Θεσσαλονίκη, όπου επεκτάθηκε το έτος 2006, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης, σε Ιδιώτες, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Από το έτος 2016 η εταιρία πιστοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως επίσημη πύλη του και αναλαμβάνει τις Αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης των αγροτών (ΟΣΔΕ).

Πρόσφατη επέκταση δραστηριοτήτων είναι η συμμετοχή της στην εταιρεία Agrohorizon που αποτελεί ΦΠΓΣ, Πιστοποιημένος φορέας πιστοποίησης γεωργικών συμβούλων.

Είναι πτυχιούχος Γεωπόνος (ΑΠΘ) και κατέχει Πτυχίο Μελετητή Δημοσίων ‘Έργων κατηγοριών 23Β&27Α (Αρ. Μητρώου 15071/ΥΠ.Ε.ΧΩ.Δ.Ε/Γ.Γ.Δ.Ε).

Ασχολείται επί σειρά ετών και με απόλυτη επιτυχία, με την παροχή υπηρεσιών ως Σύμβουλος Επενδύσεων, Πιστοποιήσεων, Περιβάλλοντος καθώς επίσης ως Επιχειρηματικός Σύμβουλος Έρευνας και Καινοτομίας.

Εκπόνησε σημαντικά έργα, όπως για το ΥΠΑΑΤ, το KNOW HOW για την εφαρμογή του συστήματος μηχανογραφικής υποστήριξης των Σχεδίων Βελτίωσης και Εκπόνηση Εμπειρογνωμοσύνης και μεταφορά τεχνογνωσίας-εκπαίδευσης των υπαλλήλων του Υπουργείου Γεωργίας.

Σε όλη την μακρόχρονη διάρκεια της καριέρας της, με απόλυτη επιτυχία, ανέλαβε, σχεδίασε και υλοποίησε πλήθος έργων και προγραμμάτων Αναπτυξιακού και Ερευνητικού χαρακτήρα, Εθνικών και Ευρωπαϊκών κανονισμών, Έρευνες αγοράς για προώθηση εξαγωγών, διατέλεσε Σύμβουλος και Νόμιμος εκπρόσωπος του ΣΠΠΕΧ (Σύνδεσμος προώθησης πιστοποιημένης ελιάς Χαλκιδικής), Μελέτη εφαρμογή Συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO, AGRO κ.α. καθώς και Εκπαιδεύσεις Ενηλίκων.

Έχει διατελέσει Πανεπιστημιακή Εκπαιδεύτρια 5ετων φοιτητών της Σχολής Γεωπονίας ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Dr A. Σιώμου (ΑΠΘ).

Έχει εργαστεί ως Ειδικός σύμβουλος σε εκπονήσεις μελετών και τεχνική υποστήριξη βιολογικών καλλιεργειών και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς Οργάνωσης και Παραγωγής & Ποιότητας Τροφίμων, παρακολούθηση έλεγχος και διενέργεια επιθεωρήσεων σε βιολογικά συστήματα παραγωγής & μεταποιημένα προϊόντα.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και συμμετέχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές, δείχνοντας αμέριστο ενδιαφέρον για την συνεχή ενημέρωση των επενδυτών σχετικά με εξελίξεις και ευκαιρίες στα τρέχοντα και αναμενόμενα επενδυτικά προγράμματα.

Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσής της, έχει συμμετάσχει σε σειρά Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του ΟΠΕΚΕΠΕ, της (Π.Ο.Σ.Ε.Γ), του ΕΣΠΑ, του Αναπτυξιακού Νόμου, των Πιστοποιήσεων ISO, HACCP, AGRO & Global gap.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβούλιου και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου γεωπόνων, Ε.Γ.Μ.Ε.Σ.Ε. (Ένωση Γεωπόνων Μελετητών Ελλάδος-Συμβούλων Επιχειρήσεων).

Είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και έχει εκλεγεί επί σειρά ετών αντιπρόσωπός του και μέλος του Δ.Σ.

Ανήκει στο μητρώο των διαπιστευμένων Γεωπόνων συντακτών Σχεδίων Βελτίωσης του ΓΕΩΤΕΕ (Αρ. Αδείας 106869/86).

Ανήκει στο μητρώο αξιολογητών του ΓΕΩΤΕΕ,

Ανήκει στο μητρώο αξιολογητών του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ και του ΕΣΠΑ,

Ανήκει στο μητρώο μελετητών του ΥΠΕΚΑ (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ),

Ανήκει στο μητρώο συμβούλων του AGROCERT,

Ανήκει στο μητρώο συμβούλων του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ,

Ανήκει στο μητρώο των διαπιστευμένων Γεωργικών Σύμβουλων του ΥΠΑΑΤ,

Ανήκει στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Η πολυετής εμπειρία της και η τήρηση των κανόνων Εγγύηση-Συνέπεια-Αξιοπιστία οδήγησαν την εταιρία της, ΟικοΝομοΤεχνική Μπαλλή Κυριακή, στην κορυφή της επιτυχίας, ώστε σήμερα να κατέχει πρωταγωνιστικές θέσεις στους νομούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης και σημαντική παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία της είναι η παροχή Υπηρεσιών υψηλής Προστιθέμενης Αξίας, οδηγούμενη από το όραμά της: «να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή εμπιστοσύνης μεταξύ Συμβούλων και Επιχειρηματιών, Φορέων, Οργανισμών και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτήν, κάνοντας το όνομά μας συνώνυμο της επιτυχίας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας».